News 2009


V sobotu jsme měli jet na coursingový trénink s Českým psem, ale protože byla dráha podmáčená, byl zrušen. Tedy ne zrušen, ale přesunut na příští týden.

Najednou jsme měli volný víkend a na to tedy nejsme zvyklí , takže jsme rychle vymysleli náhradní plán - hromadnou vycházku. Pár telefonátů a bylo dojednáno - v sobotu vycházka u nás ve Střeni - trasa lesy Litovelského pomoraví - délka 9,5 km. Sestava - Katka a David + Spice + Zippy, Evka + Amon, Kristýna + Denny, Kačka + Gail, Míša + Ronník + Bria

 

Počasí nám moc nepřálo - trochu poprchalo, ale přesto jsme vyrazili. Museli jsme projít přes vesnici a úplně vidím ty pohledy místních, kteří si museli myslet něco o našem chorém duševním zdraví. Na vesnici se totiž psi nevenčí, né tak v dešti !!!

Za chvíli jsme byli v lese a hned po několika desítkách metrech došlo na Davidovu větu, kterou mi napsal SMSkou jako reakci na plánovanou procházku - "To bude dobrá prdel až to všechno zdrhne do lesa". A byla. A zdrhli všichni, včetně malé Zippy. Ale protože se vydali honit "nic", tak se po pár zavoláních všichni hezky vrátili.

Lesy jsou u nás opravdu plné zvěře, hlavně srnek je hodně, a tak to ty naše potvory zrzavý do lesa moooc táhlo. Takže se trochu řvalo a taky cvičilo, ale bylo fajn .

 

vysmátá Zippy :-)

Tusani Happy Zippy

 

 

fotogalerie